Boer zoekt Vrouw

Tijd om de woonstal uit te mesten

Boer zoekt vrouw.

Je houdt of gruwt ervan. Toegegeven, de soms desperate zoektocht van boeren naar een levenspartner, meewerkend voorwerp, huishoudster of sloof is soms tenenkrommend. Maar de logeerweek in elke serie is voor mij het absolute hoogtepunt! En niet zonder reden.

De boer is leuk, maar de boerderie……………

In de logeerweek komen drie uitverkorenen een paar dagen bij hun favoriete boer bivakkeren. Een pittig stressmomentje voor de boeren. Het is ook niet niks, een trio relatief wildvreemden in je privé omgeving ontvangen.

We zien hoe de boeren een logeerplek creëren, nog snel een tapijtje leggen of slim hulp inroepen. Als de logees dan eindelijk bij hun boer arriveren is de rondleiding door de woonhoeve een spannende gelegenheid.

Want, de eerste indruk telt. Zal de favoriet zich hier straks thuis kunnen voelen?

Hoe fijn: je huis klaar voor onthaal.

Het ongeëvenaarde succes van Boer zoekt Vrouw is misschien wel een afspiegeling van het grote aantal mensen dat druk is met daten.

Er wordt heel wat online geflirt, geknipoogd en vertrouwelijks uitgewisseld. Na een succesvolle ontmoeting op een neutrale plek is een bezoek bij elkaar thuis wellicht de volgende stap. En niet iedereen of iedere woning is daar op voorbereid.

Als Professional Organizer word ik regelmatig ingeschakeld om een huis bezoek- of dateproof te maken. Zo ook door alleenstaande heren (te druk of geen idee) die zich vertwijfeld afvragen hoe ze in hun wat rommelige woning een verse date moeten ontvangen. Ik zorg dan dat het huis opgeruimd wordt en een warm welkom uitstraalt. Het zou toch eeuwig zonde zijn als een verovering het op een lopen zet door het aantreffen van een ‘varkensstal’.

Ben of ken jij iemand die ook wel wat hulp kan gebruiken met het klaar voor ontvangst maken van het huis?

Stuur me gerust een mail op info@spotonorganizing.nl of vul het contactformulier in.

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *