Klantreacties

“We hebben Leonie ervaren als een betrokken en professionele coach”

In de troep van onze zolder en schuur wist ze met een positieve insteek en een aanstekelijke daadkracht ons richting het doel te begeleiden. Ze stak daarbij zelf ook flink de handen uit de mouwen. Het opgeluchte gevoel als de klus geklaard is (waar we al tijden tegenop zagen) is echt onbetaalbaar.

Willemijn Bijl – Trainer, coach en schrijfster bij Eanna -Vrouwelijk Leiderschap


“Het is echt heel prettig dat alles weer up to date is en weer in een netjes opgeruimd huis te wonen”

Het ging allemaal efficiënt en plezierig. Leonie van SPOT ON Organizing liet mij ook zien dat de orde in korte tijd te herstellen zou zijn. Samen planden we daar de taken en volgorde. Daarbij gaf zij me aan te beginnen met de direct zichtbare gedeelten. Ze hielp me ook de activiteiten te plannen zodat dichtgeslibde ruimtes weer toegankelijk werden. Ze hielp me overtollige spullen af te voeren en daarna kon ik heel snel alles zelf weer goed in het gelid krijgen. Ze had ook handige oplossingen voor opruimsystemen. Ze gebruikte de tijd die ze aanwezig was efficient en zo was het voor mij een uitstekende opbrengst-investerings relatie. Het is echt heel prettig om alles weer up to date te hebben en in een netjes opgeruimd huis te wonen. Leonie dank je wel!
Nicole, Amstelveen

“We zijn heel blij met Leonie”

Ze heeft mijn vriend heel goed geholpen met orde scheppen rond zijn bureau. Op een prettige manier hielp ze structuur te brengen en heeft zelf flink de handen uit de mouwen gestoken. Kan haar iedereen aanraden!
Esther Bruggink, Amsterdam


“…..vooral voor types zoals ik die overal stapeltjes creëren”


 “Leonie heeft mij goed op gang geholpen met bruikbare opruim- &inrichting tips”

waar ik direct mee aan de slag kan (ik kan nu omgekeerd opruimen;-).. en dat is veel effectiever. We hebben samen de keukenkastjes opgeruimd en het ziet er weer strak uit, dank Leonie!
Joan, Amsterdam


 “Als vrouw van 80 en weduwe loop je soms tegen dingen aan”

Je weet ook niet altijd wie je voor bepaalde klusjes kunt vragen. Dus had ik gevraagd of Leonie een keer wilde komen. Weggooien vind ik moeilijk, maar Leonie stelde me gerust dat veel mensen daar last van hebben. Ze heeft me uitgelegd hoe je bijvoorbeeld het opruimen van een kast het beste kan aanpakken.  Daarnaast  had ik nog een paar probleempjes met de computer en die heeft ze handig verholpen. Daarna zijn we mijn administratie gaan ordenen. Ze heeft handige check-lists waar je op kunt zien wat je wel en niet moet bewaren, en hoe lang dan. Ook gaf ze me een handig ToDoBoekje waarin ik nu alle klusjes opschrijf waar ik hulp bij nodig heb. Scheelt me onthouden en als ik weer wat heb bel ik Leonie zeker weer voor een volgende afspraak. Kortom, heel erg blij met haar komst.
Mevr. T.V.


“Hoe leuk kan het zijn om op te ruimen”

Leonie superbedankt voor een leuke middag. Hoe leuk kan het zijn om op te ruimen. Wel dus! Ik vind je manier van werken erg prettig, had het gevoel dat ik echt veel zelf deed. Dus dat ik het ook kan op den duur. To be continued and ….happy!
Shirley Kambel, Zwolle


“De spullen voor mijn workshops stonden overal!”

Nog chaos en geen overzicht Orde in de chaos. Sorteren, bundelen en indelen dat is de truc Alles overzichtelijk per workshop in dozen scheelt een hoop zoektijd en ergernis. Gisteren heel fijn samengewerkt met Leonie van Spot On – Professional Organizing. We hebben eerst alle materialen van DidiCakes geteld en daarna een systeem bedacht om alles logisch bij elkaar te hebben. Ik heb nu dozen voor de verschillende workshops klaarstaan die ik zo mee kan nemen. Super handig! Gaat me veel tijd schelen in de toekomst. Thanx Leonie! Ik ben heel erg blij met je goede ideeën, aanpak en het resultaat en ik kan haar van harte aanbevelen!
Didi Steen, Utrecht  www.didicakes.nl


 “Ik zocht een steuntje in mijn rug om mijn spullen op te ruimen”

Kamer opruimen in Hoogeveen Resultaat van kamer opruimen in Hoogeveen “Ik heb Leonie ingeschakeld omdat ik veel spullen heb die overal liggen. Ik bewaar van alles en kan moeilijk dingen weggooien. Als ik begin met opruimen, kom ik niet veel verder. Leonie gaf me een steuntje in de rug. Haar aanpak is heel praktisch en ze brengt bij twijfel elke keer weer de bewaarcriteria in herinnering. Haar komst heeft me rust in m’n hoofd opgeleverd. Het is nu thuis veel georganiseerder en netter opgeruimd. Ik heb nu een systeem in opruimen, en mijn spullen zijn veel overzichtelijker opgeborgen en makkelijk terug te vinden. Omdat je levenslang plezier hebt van wat Leonie je leert, is het de investering zeker waard. Leonie is een prettig punctueel persoon, die goed uitlegt. Ze geeft je inzicht in je eigen gedrag en helpt je om de juiste keuzes te maken terwijl ze wel de eindbeslissing aan mij overliet. Dat vond ik heel fijn zo. Mijn verwachtingen voor de toekomst zijn dat mijn huis een relaxte omgeving zal zijn met veel orde en structuur. Ik zal makkelijker dingen kunnen weggooien.Mijn spullen hebben een vaste plek en mijn papieren heb ik geordend in een systeem wat ik alleen maar hoef bij te houden. De weg daarnaar toe is nog best lang, maar als het zover is hou ik veel meer tijd over voor leuke dingen. Ik beveel Leonie absoluut aan anderen aan. Zij is iemand die structuur kan brengen in je leven op een leuke, spontane en doortastende manier”.
Rob Pot, Hoogeveen www.lachyogadrenthe.nl


“Ik verlangde naar structuur voor het huishouden”

“Het SPOT ON Poets Plan geeft heel veel tijdbesparing. Doordat alles wat ik doen moet niet meer in mijn hoofd zit en uitstelgedrag er niet meer is, voel ik weer de energie om wat te doen en heb ik inzicht in wat er moet gebeuren. Daarnaast geeft het me ook nog heel veel rust. De impact op het gezin is dat ze allemaal hun steentje bijdragen. Daardoor ben ik minder tijd kwijt met opruimen, kan ik makkelijker schoonmaken en heb ik meer ruimte voor mijn eigen bedrijf. De kinderen zitten beter in hun vel en zijn rustiger. De investering is het zeker waard. Ik was altijd gestressed. Nu niet meer. Heb veel meer overzicht en ben een ontspannen moeder. De opzet van de e-course was prettig. Het SOPP is een mooie manier van werken waardoor ik me niet meer schuldig voel als ik een een dag minder doe. Voor de toekomst verwacht ik alleen maar meer genieten en rust. Leonie, reuze bedankt.”
Miranda Kroes, Epe www.wordjeeigenmerk.nl


“Een vreemde in je huis is natuurlijk toch een beetje gek, zeker als dat huis nogal een chaos is”

Kelder opruimen in Haarlem. Dit kon allemaal weg na 3 uurtjes opruimen. Opruimen van kelder in Haarlem. Dit kon allemaal weg na 3 uur opruimen. Niet even snel alles voor het oog aan de kant omdat er visite langskomt, maar je juist helemaal bloot geven op dat punt.  Zodra Leonie de drempel over stapte klikte het meteen. We kenden elkaar natuurlijk niet en hadden één keer telefonisch contact gehad. Wat ik vooral heel knap vond, was dat Leonie ook echt dingen durfde te zeggen. Ze hield ons goed bij de les als we dreigden af te dwalen door bijvoorbeeld van alles van hot naar her te willen gaan verplaatsen alvast. Dan ben je aan het ‘zig-zag opruimen’, wat erg inefficiënt is. We hadden ervoor gekozen Leonie’s hulp in te zetten voor de grote ‘kelder’ die we hebben: hij ligt onder het huis, maar is droog, stahoogte en er ligt een heleboel van ons opgeslagen. Kleding voor de kinderen; speelgoed, vakantiespullen, spullen van vroeger, klusmateriaal, etc. Nu moest dat eindelijk eens geordend gaan worden én er moest ruimte ingeleverd worden omdat mijn man zijn werkplek van de begane grond hierheen moest verplaatsen; zijn oude werkkamer wordt de nieuwe babykamer. Best veel dus. Natuurlijk krijg je dat niet allemaal zomaar in één keer (of zelfs twee keer) af, maar een goed begin is hierbij zelfs meer dan het halve werk. Ten eerste heeft Leonie ons geholpen gewoon te begínnen, ten tweede heeft ze inzicht geboden in een handige manier van aanpakken en ten derde heeft ze ons laten zien dat je er echt doorheen komt, wat ons gelukkig de motivatie gaf om ook daarna door te zetten. Natuurlijk; uiteindelijk moet je het zelf doen, en wie denkt nu niet dat je ‘opruimen toch zeker wel zelf kan’? En toch, waarom lukt het dan niet? En een hardloper loopt de wedstrijd ook zelf, maar kan best heel veel baat hebben bij een goede coach. Zo zie ik de hulp van Leonie ook: een coach die je op gang helpt, tips aandraagt en je het duwtje in de rug geeft op momenten dat je het nodig hebt. Zeker een aanrader!”
Fam. Kapitein, Haarlem

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on Twitter