SPOT ON!

Mijn filosofie is simpel

Je leven op orde is de basis van je bestaan. 

Het is fijn als je een omgeving en bestaan weet te creëren die jou past als een jas. Afgestemd op de levensfase waar je in zit. Met bezittingen en mensen om je heen waarmee jij je graag omringt. Heb je dat voor elkaar, hou je meer tijd over voor zaken die er voor jou echt toe doen. En dat is wat je wil. Tijd voor je gezin, hobby’s, vriendschappen, werk of onderneming….

Een opgeruimd bestaan zie je om je heen en voel je in je hoofd en hart. Dat je dat niet zelfstandig lukt is helemaal niet zo gek. Alles staat of valt met keuzes maken en beslissingen nemen. 

Als Personal Organizer kan ik jou vooruit helpen. Met een luisterend oor en advies op maat. Precies goed, oftewel SPOT ON! 

Klinkt interessant? Vul je naam en email adres hier in en ontvang meteen gratis waardevolle tips

   
 
Voornaam*
E-mail*
   
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Mensen zeggen dat ik een regeltante ben. Goed in organiseren en mensen motiveren.

Denken in oplossingen en niet vanuit beperkingen, dat is waar ik voor sta. 

Op een cruciaal moment in mijn leven zat alles tegen. Verlies van baan, huis en dierbaren. Burn-out en scheiding. Dan kun je twee dingen doen. Òf je zakt weg, òf je kijkt waar nieuwe mogelijkheden liggen. Met de opleiding Professional Organizer voor Particulieren van De Huishoudcoach® viel alles op zijn plek: (werk)ervaring, interesse en toekomst.

In 2012 heb ik SPOT ON – Organizing opgericht. Als zelfstandig ondernemer kan ik  mensen helpen met wat ik goed kan, alles soepel combineren met de zorg voor mijn 2 opgroeiende kinderen en mijzelf blijven ontwikkelen.


Anderen over Leonie

SPOT ON | Professional Organizng„Leonie is een ervaren duizendpoot met flexibel organisatietalent. Geboeid door mensen, hun drijfveren en gedrag. Ze is altijd op zoek naar praktische oplossingen waardoor mensen meer gedaan krijgen in minder tijd. 

Leonie heeft in zowel binnen- als buitenland de nodige ervaring opgedaan in horeca, toerisme en luchtvaart. Na operationele functies heeft ze haar blauwe uniform uitgedaan en zette ze haar carrière voort binnen KLM Marketing en Brand Management. Ze was onder meer verantwoordelijk voor het analyseren van marktontwikkelingen, revenue optimalisatie en vervolgens het informatiebeleid en entertainmentprogramma aan boord. Ze gaf leiding aan complexe projecten en produceerde KLM branded video’s.

Haar handelsmerk is recht voor zijn raap en ze komt snel tot de kern maar altijd met oprechte aandacht en warmte voor haar medemensen en klanten. Ze gaat graag op reis en leert het liefst iedere dag iets nieuws”. 

Wil jij ook graag weten hoe je tijd, stress en zelfs geld kunt besparen?
Vul je naam en e-mail adres hier in en ontvang meteen waardevolle tips. 

   
 
Voornaam*
E-mail*
   
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on Twitter